Hoe is jouw relatie met de Natuur?

Deze proeverij heeft ‘De Natuur’ als centraal thema en m.n. hoe jij die ervaart. Inspireert zij jou? Voel jij je er onderdeel van? Wat doet de Natuur met jou en wat doe jij met de Natuur?

Franciscus trok zich regelmatig terug in de prachtige Natuur bij Assisi. Voor hem was dat een manier om in contact te komen met  ‘het Hoogste in hemzelf’. Tijdens deze proeverij maak je kennis met hoe Franciscus dat deed. Daarnaast onderzoek en ervaar je samen met anderen hoe jij jouw relatie met de Natuur beleeft en mogelijk kunt beleven. De tijdloze wijsheid van Franciscus gaat je hier ongetwijfeld bij inspireren.

Pedro Tetteroo, Rudi Timmermans, Jeroen Wonders en Bart Schalkx faciliteren deze proeverij die onderdeel uitmaakt van een reeks actuele universele thema’s die we onderzoeken aan de hand van de levensvisie van Franciscus van Assisi.

Proeverij:  ‘Jouw relatie met de Natuur’

 

Wanneer: Zondag 3 juni 2018. Inloop met koffie en thee vanaf 9.30 uur, programma van 10.00-13.00 uur.

Waar: Landgoed Bleijendijk, gebouw ‘De Koestal’, St. Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught, NL. We kiezen voor deze locatie in Zuid-Nederland om ook voor Vlaamse belangstellenden bereikbaar te zijn. We onderzoeken op dit moment de mogelijkheid ook proeverijen in België te organiseren.

Voor routebeschrijving klik op dit adres: Landgoed Bleijendijk, St. Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught

Kosten:  € 20,00 p.p. contant als tegemoetkoming in zaalhuur, koffie en thee.

Begeleiding: Bart Schalkx, Rudi Timmermans, Pedro Tetteroo  en Jeroen Wonders.

Smaakt dit naar meer? Klik dan op